Find her stor transparent paraply serie i 7 farver

Har man inviteret sin bedre halvdel ud, så skal man huske at have en stor transparent paraply med. I kommer til restauranten og får en dejlig tre-retters menu. Vinflasker bliver åbnet, stearinlys bliver tændt, og i kigger hinanden dybt i øjnene. Det hele er perfekt, og du har sågar købt billet til teateret bagefter. Det tegner altså til at blive en rigtig god tur i byen. Det er ihvertfald indtil i træder ud af restauranten, og i opdager, at det er begyndt at regne. Man kan naturligvis tage en taxa hen til teateret, men nu havde du jo lige håbet på en lille spadseretur med din elskede i hånden igennem byens aftenbelysning.

stor transparent paraply

Stor transparent paraply til kærligheds turen

Og det kan i heldigvis stadig godt, fordi du har jo naturligvis været så forudseende, at du har taget en stor transparent paraply med. Så snart din partner begynder at se lidt misfornøjet ud, så slår du paraplyen op, og smilet begynder at brede sig igen. Nu kan i gå afsted beskyttet mod regnen. Regn er altså ikke en dårlig ting, hvis man er velforberedt. Nej, tværtimod; har man en paraply med, så kan regnen ende med at bringe et par tættere sammen, da man er nødt til at stille sig tæt sammen under den. For at hjælpe stemningen lidt på vej, så er denne stor transparent paraply fremstillet i en serie med 6 forskellige farver du kan vælge imellem. I kanten af paraplyen har den en smuk farve der matcher håndtaget og den kan næsten varme en midt i kulden ved, at man blot kigger på den – så varmer den sindet.

En paraply i transparent med røde detaljer til friske regnvejrsdagen op

I et land som Danmark er det nærmest livsnødvendigt med en paraply af god kvalitet. Denne gennemsigtig rød paraply i transparent med flotte røde detaljer er af god kvalitet og kan holde flere år uden, at man vil opleve problemer med den. De fleste har på den ene eller den anden måde oplevet, at den danske vejr langsom trækker op til en rigtig regndans, hvor efter man hiver sin paraply frem. Inden længe vil man stå i en situation, hvor ens paraply er fuldstændig totalt smadret, da vejret samtidig også var blæsende og i virkeligheden det klassiske danske vejr.

Paraplyen er i et minimalisktisk og dog legende design. Det transparente gør den utrolig simpel og stilregn, og passer i høj grad ind i den skandinaviske måde at klæde sig på. Samtidig er den legende i detaljen, da den røde farve kan give et barnligt udtryk, der udviser spænding og humor. På den måde er paraplyen stilfuld, men samtidig også tilpas udtryksfuld til at lyse en dag præget af regn og grå skyer op. Derudover skaber den en hyggelig fornemmelse at stå under paraplyen, mens man ser at regndråberne flyder ned fra den transparente dug, det føles nærmest som sad man i sine bedsteforældres udestue.

Det rette materiale giver den transparente paraply styrke

Den rette stor transparent paraply kræver det rette materiale. Ved denne paraply fra Paraplybutik.dk finder du en paraply, hvor paraplyens vægt og størrelse afspejler dens kvalitetsbevidste udtryk, dog er den fortsat i en størrelse, hvor den nemt kan transporteres med rund, selv når det ikke regner. Paraplyen er 87 cm, når den er slået sammen og udgør en vægt på 495g. Derudover har den et skaft af stål, som skaber styrke, og samtidig har den også et lækkert håndtag af plastik, der matcher resten af paraplyens detaljer i farven.

Få en paraply med god sikring mod det danske vejr

Udover at Danmark ofte er plaget af regnvejr alle årets 12 måneder, vil man også ofte oplever problemer med det danske kystklima, der kan give et uroligt blæsevejr. Det er derfor også godt, at denne paraply har særligt fokus på at være god og fleksibel i tilfælde af blæsevejr. På den måde bliver paraplyen langt mere bæredygtig, og kan samtidig også bruges i alt slags vejr uden bekymring for, at den skal gå fra hinanden.

Hvis man for en dag vil føle sig som en superhelt, er det første man bør gøre, at vælge nogle farver, som karakteriserer ens ’alter ego’, eller den superhelt, som man ønsker at være. Blandt andet kan man vælge de to farver blå og sort, som er nogle kraftfulde farver. Det kan være, at man er en superhelt, som altid har en paraply med sig for at sørge for, at ingen indbyggere i byen bliver våde. Denne sorte og blå paraply er ideel til dette fordi, at den er forholdsvis stor og fordi den har de rigtige farver. Måske vælger man at være en superhelt, som går med stor transparent paraply som om det var en stok, når det ikke regner. Dette kan gøre, at man skaber en lidt stilfuld superhelt, som går rundt og ser lidt sej ud.

Stor transparent paraply i 6 forskellige farver udgaver

Denne smukke transparente paraply har et rundt skaft som gør, at man har et rigtig godt greb når man går rundt med den. Også når paraplyen er opslået kan man bruge dette håndtag da rundingen gør, at det ikke er nemt for andre at snuppe paraplyen, hvilket er relevant for vores superhelt, som naturligvis har fjender. Den gennemsigtige paraply har en vægt på 0,495 kg, hvilket naturligvis er ingenting i forhold til de kræfter han har. Diameteren er 103 cm, så superhelten har mulighed for at dække op til flere borgere på samme tid, hvilket er et plus. Materialet er metal og polyester, præcist, som superheltens tøj.

Den gennemsigtige paraply kan du nemt købe billigt her til blot 169 kr. Paraplybutik har en stor transparent paraply med en skærm med en diameter på 103 cm til blot 169 kr. De leverer nemt og gratis din nye paraply frem til dig med GLS. Besøg os nu og køb den her nu.